De wereld van boven zien? Dat maakt pas indruk !

CameraWorks in de lucht

CameraWorks is gespecialiseerd in de modernste vorm van luchtopnames.
Wij beschikken over een octocopter die klein, wendbaar, windbestendig en geluidsstil is. Deze octocopter kan schakelen tussen een foto-, video of zelfs een thermische camera. Met een thermische camera kan een octocopter beelden waarnemen die met ons blote oog niet zichtbaar zijn.
Omdat de octocopter voorzien is van een gepatenteerd dempingsmechanisme, zijn alle beelden ook nog eens trillingvrij.

Alle opnames zijn ULTRA HD bij zeer hoge bitsnelheid met progressieve 150p-opnamemodus voor de hoogste beeldkwaliteit en vloeiendheid. Gegarandeerd unieke, verrassende én kwalitatief hoogstaande opnames dus.
Door zijn vele voordelen kan onze octocopter in verschillende branches en voor verschillende gelegenheden ingezet worden.
De camera wordt eveneens vanop de grond bediend waarbij men kan tilten (beeld hoger en lager) en de camera 360° kan draaien. Elk hoekje en kantje kan in beeld worden gebracht. De cameraman kan via zijn beeldmonitor de doorgestraalde beelden die gefilmd worden, perfect van op de grond volgen.
Door middel van een bril waarin de beelden geprojecteerd worden kan hij en ook derden (bvb de regisseur) meekijken. De hele crew kan tevens volgen op een beeldmonitor.
Samen met de piloot van de modelhelikopter vormt de cameraman één team om de opnames tot een goed einde te brengen. De piloot leidt de helikopter naar de gewenste plaatsen terwijl de cameraman zorgt voor het gewenste beeldkader.