Onze reclamespots zijn effectief, doelgericht en creatief!

trivago - TV commercial (VTM, PLAY4, FOX)

Wil je een reclamespot laten maken? Dan ben je bij CameraWorks aan het juiste adres. Een reclamespot zegt zoveel meer dan een gesproken of geschreven advertentie! Het voegt beleving en kracht toe aan het imago van je product of dienst.

Wij hebben maar één duidelijk doel: Jouw boodschap creatief en helder overbrengen aan de juiste doelgroep!

Een commercial laten maken van A tot Z

Een creatieve insteek is essentieel om een commercial te produceren die raak is. Waarom? Omdat jouw boodschap in 7 tot 30 seconden overgebracht moet worden, met als belangrijkste doel: de kijker tot actie over laten gaan!
Maar waar bevindt jouw potentiële doelgroep zich? Ga je de commercial op televisie uitzenden of via YouTube verspreiden?
Welke boodschap is het belangrijkst? Welke call-to-action trekt jouw doelgroep over de streep?

Vragen die in het beginstadium van groot belang zijn. Wij helpen je het concept glashelder te krijgen, zodat je commercial effectief en doelgericht is.
In samenwerking met jou bedenken we het gehele concept en produceren we een commercial die opvalt en resultaat boekt.
Onze frisse blik en jarenlange ervaring staan garant voor een commercial die jouw klanten overtuigt.

Commercial als onderdeel van communicatiemix

Een reclamespot laten maken door CameraWorks is dé manier om je doelgroep goed te bereiken. Wij produceren jouw reclamespot die aanslaat bij de juiste leeftijdscategorie, inkomensgroep, geslacht of ieder andere selectie die je maakt.

De reclamespot die we produceren, kan je niet alleen inzetten op TV, maar ook op Facebook of op YouTube als pre-roll, instream of postroll. Daarnaast is ook Instagram en Instagram Stories een geweldige manier om jouw product of dienst aan het publiek te tonen.